Classic Paisley Bandana Red

1 400,-
Størrelse

Da Drake's ble etablert i 1977, var trykte skjerf og silke selskapets brød og smør, og i løpet av de påfølgende tiårene har de blitt synonymt med dette fargerike og mønstrede tilbehøret. Rike, detaljerte design er svært sentralt i merkets identitet. Mange av disse mønstrene og illustrasjonene har levd i våre arkiver i flere tiår, og noen er like gamle som selskapet selv. Dette klassiske paisley-motivet, hentet fra Drakes' omfattende designarkiv, har blitt påført levende på ren bomull for et elegant og komfortabelt halsplagg.

  • Klassisk bandana i paisleyprint
  • Myk kvalitet av 100% bomull, produsert i Italia
  • Tilgjengelig i merkets tre primærfarger; blå, rød og grønn

100% bomull

Drake’s ble grunnlagt av Michael Drake i Øst-London i 1977, bare en kort spasertur fra byens silkevev-røtter i Spitalfields. Opprinnelig en produsent av «skjerf, sjal og pledd» for menn, utvidet selskapet snart til håndlagde slips og lommetørklær, og designene deres fikk et rykte for kvalitet blant de eksklusive butikkene og varehusene i Paris, Milano, Tokyo og New York.

I dag, under veiledning av kreativ direktør Michael Hill, produserer Drake's myk skreddersøm i Italia, tradisjonelle strikkeplagg i Skottland, og skjorter i deres egen fabrikk i Chard, Somerset. Merkets filosofi var å produsere tidløse plagg og tilbehør med avslappet eleganse, en visjon Drake's fremdeles har i dag. Vi er stolte av å ha Drake's som et av våre varemerker!