Tiger Print Wool Silk Scarf Green

3 600,-
Størrelse

Da Drake’s ble etablert i 1977, var trykte skjerf de første tingene som ble produsert, og de fortsetter å lage dem den dag i dag.

Rike, detaljerte design er svært sentralt i Drakes' identitet. Mange av disse mønstrene og illustrasjonene har levd i Drakes' arkiver i flere tiår, og noen er like gamle som selskapet selv.

Hentet fra Drakes' omfattende designarkiv, har dette tigermotivet blitt påført levende på en blanding av ren ull og silke for et elegant og komfortabelt skjerf.

70% Ull 30% Silke

Drake’s ble grunnlagt av Michael Drake i Øst-London i 1977, bare en kort spasertur fra byens silkevev-røtter i Spitalfields. Opprinnelig en produsent av «skjerf, sjal og pledd» for menn, utvidet selskapet snart til håndlagde slips og lommetørklær, og designene deres fikk et rykte for kvalitet blant de eksklusive butikkene og varehusene i Paris, Milano, Tokyo og New York.

Avslappet eleganse

I dag, under veiledning av kreativ direktør Michael Hill, produserer Drake's myk skreddersøm i Italia, tradisjonelle strikkeplagg i Skottland, og skjorter i deres egen fabrikk i Chard, Somerset. Merkets filosofi var å produsere tidløse plagg og tilbehør med avslappet eleganse, en visjon Drake's fremdeles har i dag. Vi er stolte av å ha Drake's som et av våre varemerker!