Melange Stripe 3-fold Grenadine Tie Navy/Sea

1 600,-
Størrelse

Utforsk vår eksklusive kolleksjon av slips, designet for å legge til en sofistikert touch i ethvert antrekk. Våre slips er nøye utvalgt for sin førsteklasses kvalitet og stilige design. Uansett om du trenger et slips til en formell anledning eller ønsker å tilføye litt ekstra eleganse til hverdagsantrekket ditt, har vi det perfekte valget for deg. Velg blant en rekke farger, mønstre og materialer, og la våre slips bidra til å uttrykke din unike stil. Med en kombinasjon av moderne trender og tidløs appell, er disse slipsene både moderne og klassiske. Oppdag vårt utvalg og fullfør din look med et av våre flotte slips.

Viola Milano ble grunnlagt i hjertet av Milano med en visjon om å skape og designe verdens mest tidløse, elegante og stilsikre kolleksjon av håndlagde slips og tilbehør. Vår lidenskap for skjønnhet og detaljer gjenspeiles i hvert eneste produkt de lager.

Med røtter i Milano, er Viola Milano dypt forankret i den klassiske italienske håndverkstradisjonen. Hvert slips er nøye utformet og produsert med eksepsjonell omsorg, ved hjelp av de mest eksklusive materialene.