MS Endeavor Deep Blue/Black

6 200,-
Størrelse
MS Endeavour fra danske Mismo er en overbevisende og godt proporsjonert koffert med mye å tilby. Kofferten har to store rom, hvorav det ene rommet har en praktisk laptop-oppbevaringslomme sammen med to motstående åpne lommer for små ting. Den andre har en innerlomme med glidelås ved siden av en liten glidende lomme. Et stort ekstrarom med ekstra trykk foran på vesken har en innerlærlomme til telefonen eller lommeboken. Sist, men ikke minst, skiller en skjult trykklomme i midten de to hovedrommene og er det perfekte hjemmet for briller, reisepapirer og alt det daglige nødvendigheten som trenger å være lett tilgjengelig.
 
En vognfesteløsning på baksiden i hodelagsskinn kompletterer en koffert som stilig vil følge deg uansett hvor arbeidsoppgaver kan ta deg.
 
Farge: Dyp blå/svart

100% bomull, hær. Vannavvisende bomull og nylon blandet lerret. 

Beslag: Sort, vegetabilsk garvet fullkorns hodelagskinn

Glidelåser: Håndpolert YKK Excella

Stoffkomposisjon: PA 47% PL 20% CO 20% PC 6% PU 7% - 812 gr / rm

Maskinvare: Massiv messing med gyldent belegg

Laptop & Tech: Polstret laptop-rom passer opp til en MacBook Pro 16 ''

Dimensjoner: L: 40 H: 30 B: 10 cm

Basert på en dansk design tradisjon og med stor respekt for genuint håndverk, vever Mismo sammen rene naturmaterialer med sofistikerte detaljer. Deres enkle og solide designer gjør veskene til perfekte følgesvenner i hverdagen og gjør at de takler de fleste situasjoner.

Varemerket benytter seg utelukkende av de beste materialene for å få et så vakkert og holdbart produkt som mulig, og for at det med tiden skal få en vakker patina og eldes med verdighet.