Leveransevilkår

 

Kjøpet blir belastet ditt kredittkort når varene utleveres/sendes fra oss. Leveringstiden er normalt 1-3 virkedager. I perioder med stor pågang må lengre leveringstid påregnes. Pakkene sendes med Posten/Bring og vi kan tilby fast lav frakt til 79.-. Du kan da spore din pakke med sporingsnummeret fra kvitteringsmailen inne på www.posten.no eller på Postens sporings-app.

Ved uavhentede pakker og pakker som sendes i retur uten betaling av porto vil det komme et gebyr pålydende 250.- for å dekke kostnadene vi har hatt i sammenheng med at pakken ikke ble hentet ut. 

Ved "hent i butikk" som fraktmåte vil du motta kvittering på e-post med beskjed om at pakken er klar til henting.

Dessverre kan vi ikke tilby levering av varer til adresser utenfor Norges fastland.

Personopplysningen som oppgis blir lagret og oppbevart på sikker måte og er kun til eget bruk. Opplysningene vil bli brukt til å gi deg et mer personlig tilbud. Ingen opplysninger vil bli overført/solgt til tredjepart.

Vi tar forbehold om skrivefeil og at farger kan oppleves forskjellig fra virkeligheten. Feil i det elektroniske varelageret kan forekomme og varer som tilsynelatende er tilgjengelige kan være utsolgt. I slike tilfeller vil ordre bli annulert snarest slik at pengereservasjonen løses opp. Merk at dette er transaksjoner som styres av Nets og at det kan ta opptil 3-10 virkedager før reservasjonen er frigjort.