Basefavoritter fra Julie Josephine

Inspirasjon 20.06.24

JULIE JOSEPHINE

Favoritter til basegarderoben

Julie Josephine har en betydningsfull plass i Retro sin historie, og vi er stolte av å presentere dette norske klesmerket. Med grundig kjennskap til Julie Josephine og deres dedikasjon til design og kvalitet, tilbyr vi et nøye utvalg av basemodeller og bestselgere fra merket. Julie Josephine ble grunnlagt av Julie Josephine Blystad i 2016, og siden den gang har merket vokst organisk og utviklet seg til en fullstendig kolleksjon av basisplagg for kvinner. Vårt sortiment inkluderer t-skjorter, gensere, skjorter, bukser, og blazere. Fra Julie Josephine finner du en kolleksjon av ikoniske silhuetter, inkludert Roundneck Cotton Jersey TeeBoxy Boyfriend TeeRoundneck Cotton Jersey Longsleeve og Boxy Roundneck Sweatshirt - alle designet med fokus på enkelhet, funksjonalitet og lang levetid.

PS. Julie Josephine har nylig oppdatert navnene på en rekke av produktene sine, og kjente favoritter som Agnes, Alexa og Andrea har nå nye navn, men har fremdeles samme gode passform og kvalitet.

Et lite utvalg fra nettbutikken

Julie Josephine Collarless Wide Sleeve Shirt White

Alt du trenger til kapselgarderoben

Julie Josephine bruker kvalitetsmaterialer som sikrer langvarig bruk. Deres engasjement for gode materialer og perfekt utførelse gjør hvert plagg til en investering. Julie Josephine skiller seg ut med tidløse klassikere som beholder sin perfekte passform og farge, vask etter vask. Plaggene kan enkelt styles med det meste i garderoben din, og de er designet for å vare sesong etter sesong. Utforsk utvalget fra Julie Josephine hos Retro, og oppdag hvordan disse klassiske plaggene kan gjøre en forskjell i din garderobe.

Julie Josephine Boxy Half Sleeve Tee White
Boxy Half Sleeve Tee White
Julie Josephine Roundneck Cotton Jersey Longsleeve Black
Roundneck Cotton Jersey Longsleeve Black
Julie Josephine Oversized Boyfriend Shirt White
Oversized Boyfriend Shirt White
Julie Josephine Boxy Boyfriend Tee Black
Boxy Boyfriend Tee Black

Julie Josephine