Handelens dag hos Retro Kristiansand!

Informasjon 28.06.24
Retro Kristiansand Handelens Dag

Velkommen til Handelens Dag!

Torsdag 4. juli er det duket for Handelens Dag, årets store shoppingdag i Kvadraturen. Her hos Retro Kristiansand holder vi åpent fra morgen til kveld, og håper du kommer innom!

I 45 år har denne begivenheten krydret bylivet i Kristiansand, og som alltid før den første helgen i juli. Her kan du rett og slett kickstarte sommerferien med våre fantastiske nyheter, eller kanskje du trenger årets festivalantrekk til helgens Palmesus?

Denne dagen gir vi deg 20% rabatt på alle ordinære varer, i tillegg til at vi på sommersalget har -30-40% på alle salgsvarer. Du kan også sikre deg den ikoniske sneakermodellen BB550 fra New Balance til -50% 👟

OBS. Tilbudene gjelder kun i hos Retro Kristiansand torsdag 4. juli.

Våre åpningstider på Handelens Dag er kl. 07.00-20.00.

 

Sommerhilsen fra Retrogjengen i Kristiansand ☀️

Aktuelle tilbud

retro kristiansand

Handelens Dag er en viktig begivenhet i Kvadraturen, og da slår vi til med -20% på alle ordinære varer - kun denne dagen!

sommersalg

Sommersalget er godt i gang, og torsdag 4. juli justerer vi rabattene og fyller på med nye varer på salget. Når får du 30-40% rabatt på alle salgsvarer!

Handelens dag

BB550 kom på markedet med et brak for noen år siden, og har siden vært en del av sortimentet her på Retro. Nå gir vi deg 50% på modellen, så langt lageret rekker.

Hvor finner du Retro Kristiansand?

Retro i Kristiansand finner du i første etasje på handlemagasinet Torvkvartalet, midt i Kristiansand sentrum. Butikken har også egen inngang på bakkeplan i Markensgate 14. Det er 450 parkeringsplasser tilknyttet magasinet, og åpningstidene følger de øvrige butikkene. I sommer betyr det at Torvkvartalet holder åpent kl. 10-20 på hverdager hele juni og juli, og kl. 10-18 på lørdager. I tillegg til et bredt utvalg av motebutikker, er det en rekke restauranter og spisesteder som du kan kombinere med shoppingopplevelsen hos Retro.

Velkommen innom oss i Kristiansand!