Kundekveld Gentlemanualen x Oscar Jacobson

Informasjon 12.03.24
KUNDEKVELD GENTLEMANUALEN X OSCAR JACOBSON
Bilde: Per Nilsson (venstre) og Andreas Weinås (høyre) - to ledende stemmer innen stil og mote i Skandinavia. Gjennom sin populære podcast og ekspertise innen klær, klokker og grooming, deler de inspirasjon og veiledning for en tidløs og elegant stil.

Velkommen til Retros spesielle arrangement med Andreas Weinås og Per Nilsson!

Vi er begeistret for å kunngjøre en eksklusiv kveld med to av Skandinavias fremste eksperter innen stil og mote. Vi har gleden av å ønske deg velkommen til en spennende kveld med Andreas Weinås og Per Nilsson den 19. mars kl. 19, hos Retro Mathesongården.

Andreas og Per er mest kjent for sin populære podcast «Gentlemanualen», som har fanget lyttere fra hele regionen, spesielt i Sverige. Deres lidenskap for alt som omhandler god stil, fra klær til klokker og grooming, har gjort dem til ledende autoriteter innen bransjen. Med erfaring fra både moteverdenen og media har de etablert seg som to av de mest ettertraktede stemmene når det kommer til å diskutere og veilede om stil.

Denne spesielle kvelden vil Andreas og Per ta oss gjennom temaene bryllup og festlige anledninger, og hvordan man kan kle seg elegant og passende for slike begivenheter. Vi vil også få et innblikk i Oscar Jacobsons festkolleksjon, med veiledning fra Gentlemanualen. Det blir en flott anledning til å lære, mingle og ikke minst stille direkte spørsmål til Andreas og Per om alt relatert til stil og klesvalg.

For å sikre deg en plass på denne eksklusive begivenheten, vennligst meld deg på via lenken nedenfor innen 16. mars. Og som en ekstra bonus, alle påmeldte vil ha sjansen til å vinne en stylingøkt på 30 minutter og klær til en verdi av 5000 NOK.

Vi vil sørge for at kvelden blir komplett med enkel servering.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en minneverdig kveld med oss på Retro!

Informasjon:

  • Dato: 19. mars
  • Tid: Kl. 19:00
  • Sted: Retro, Trondheim, Olav Tryggvasons gate 14
  • Påmelding kreves

Meld deg på her: Kundekveld med Gentlemanualen