Marostica Low fra Diemme

Inspirasjon 10.02.24

Diemme

Marostica Low - en storfavoritt

Diemme Footwear har lenge vært fast inventar i sortimentet hos Retro, både i våre fysiske butikker og her i nettbutikken. Sakte men sikkert har flere og flere nordmenn over hele landet oppdaget det italienske merket, og deres unike kombinasjon av særegent design og ekte håndverk har gjort flere av merkets modeller til bestselgere blant våre kunder.

Den største suksessen er uten tvil sneakeren Marostica Low, som er en moderne skinnsko som er utviklet for det urbane miljøet, men som henter inspirasjon fra mer tradisjonelle hikingsko. Resultatet er en allsidig sko som både skaper oppsikt og sitter som et skudd på foten. Marostica Low fra Diemme er en sko du kan bruke til det aller meste, fra dressbukse og blazer til jeans og t-skjorte.

Nå har sesongens kolleksjon ankommet våre butikker, og her finner du selvsagt Marostica Low i de klassiske fargene som hvit, grå, marineblå og svart. I tillegg har vi plukket ut noen fantastiske farger som er unike for akkurat denne sesongen. Til dame har vi kjøpt inn mye av platformvarianten av Marostica Low, en litt mer chunky utgave av den velkjente favoritten.

Finn din nye sneaker fra Diemme hos Retro denne våren!

Utvalgte favoritter fra nettbutikken!

Marostica Low Platform
Marostica Low Platform
Diemme Marostica Low Cloud Cream
Diemme Marostica Low Cloud Cream
Diemme Marostica Low White Nappa
Diemme Marostica Low White Nappa
Diemme Marostica Low Fallow Suede & Sport Fallow
Diemme Marostica Low Fallow Suede & Sport Fallow

Marostica Low