Slik tar du vare på dine Uggs

Informasjon 09.10.23
Uggs

Vedlikehold av Ugg

Ugg er kjent for sin komfort og varme, og de har blitt et ikonisk høst- og vinterfottøy. For å sikre at dine Ugg sko varer i mange sesonger fremover, er det viktig å ta godt vare på dem. NB! Ugg er ikke laget for å brukes i vått vær. Blir de våte ødelegges materialet på skoen og de mister fasongen sin. Her er noen tips for hvordan du best kan ta vare på dine Ugg!

Slik vasker du Ugg

Først og fremst er det viktig å holde de rene. Sjekk alltid skoene for skitt og flekker etter bruk. For å rengjøre kan du bruke en myk børste for å forsiktig fjerne smuss og støv. Unngå å bruke for mye kraft, da grov behandling kan skade materialet på skoen. 

Fjerning av flekker på Ugg

Hvis du oppdager flekker på støvlene, bør du behandle dem umiddelbart. Bruk en mild flekkfjerner, og følg instruksjonene nøye. Husk å teste produktet på en liten del av dine uggs før du påfører det på hele skoen, for å forsikre deg om at det ikke ødelegger materialet på skoen.

Impregner dine uggs!

Det finnes en rekke impregneringsprodukter tilgjengelige, som kan bidra til å beskytte dem mot fuktighet og smuss. Følg bruksanvisningen på produktet nøye, og sørg for å påføre det jevnt over hele støvelen. Vi anbefaler at du impregnerer dine uggs før du bruker dem første gang! 

Slik oppbevarer du Ugg resten av året

Når vintersesongen er over, bør du oppbevare dine uggs i en stoffpose eller skoeske for å beskytte dem mot støv og lys. Oppbevar dem på et tørt sted, borte fra direkte sollys og fuktighet.

Husk at en god vedlikeholdsrutine er nøkkelen for å bevare både utseendet og kvaliteten på dine uggs! 

Shop rengjøringsprodukter