toilldag herre

TOILLDAG HERRE

Det er endelig klart for Toilldag igjen lørdag 16. mars og vi inviterer deg til en stor salgsdag med masse gode tilbud i butikkene våre i Trondheim! Gjør et kupp på en mengde varer fra blant annet Blæst, Onesto, Stenströms, Tiger of Sweden, Acne Studios, Salomon, New Balance og NN07 til 40% og 60% rabatt!

Tilbudene gjelder så langt lageret rekker og kan variere noe fra butikk til butikk. Tilbudene finner du hos Retro Mathesongården og Retro Nordre. Det går tomt, så det lønner seg å være rask. Enkelte tilbud finner du i nettbutikken fra lørdag kveld.

Butikkene har åpent fra kl. 9-18. 
Vi gleder oss til å se deg! 

Velkommen!

Blæst Toilldag

Blæst

Blæst kombinerer skandinavisk minimalisme med funksjonalitet. På Toilldag kan du nå få Rauma vinterjakke fra Blæst med utrolige 60% og 40% rabatt. Skynd deg, det er et begrenset tilbud!

Onesto

Onesto

Onesto er Retro sitt eget merke av stilrene og klassiske plagg til herre. Nå får du de flotte merinogenserene fra Onesto til «toillate» priser!

Tiger toilldag

Tiger of Sweden

I løpet av årene har mange av våre kunder funnet sin perfekte dress hos Retro. Tiger of Sweden har alltid vært et sikkert og godt valg. Og nå, i anledning toilldag, tilbyr vi denne fantastiske Tiger-dressen med en rabatt på 60%!

NN07

NN07

NN07 har det du trenger for en stilig og behagelig hverdag. Utforsk vårt utvalg av skjorter, hettegensere og chinos. Disse plaggene representerer den perfekte hverdagsgarderoben.

På Toilldag gir vi deg fantastiske tilbud på NN07, 50% rabatt på disse komfortable og allsidige plaggene.

Stenströms toilldag

Stenströms

Oppdag våre spennende tilbud fra Stenströms! Vi har et variert utvalg av elegante skjorter som passer enhver anledning. Velg din favoritt i dag og gi garderoben din et friskt pust med Stenströms

På Toilldag gir vi deg flotte Stenströms-skjorter til uslåelige priser. Ikke gå glipp av denne sjansen til å oppgradere din skjortesamling til en brøkdel av prisen!

Salomon Toilldag

Sneakers

På toilldag har vi fantastiske tilbud på sneakers! Ta en titt på vårt utvalg av New Balance med en rabatt på 40%, eller Salomon-sneakers med et utrolig 60% avslag! Skynd deg og grip muligheten til å oppdatere skogarderoben din til en fantastisk pris!

Acne Studios

Acne Studios

På toilldag har vi utrolige tilbud på Acne Studios! Utforsk vårt utvalg av tre tøffe collegegensere og den populære River jeans-modellen, tilgjengelig i flere farger, alt med en fantastisk rabatt på 60%!