Årets julevindu er kåret i Trondheim

31. desember 2010 0 kommentarer

Retro julevindu

Rett før jul drev vi rett og slett med stemmesanking. Vi lovte at hvis man stemte på Retro som årets julevindu i Adresseavisens konkurranse, skulle vi gi bort et gavekort på 500,- til en heldig valgdeltaker.

Grunnen til at vi gjorde det, bortsett fra at vi var veldig fornøyd med julevinduene våre, var at nevnte avis syntes det var en god ide å ta godt betalt for en stemme, noe som jo ikke er helt i julens ånd. Det gikk heller ikke an å stemme på nettet.

Men det er ikke noe vits i å sitte på gjerdet og være sur heller, så derfor gikk vi altså ut med en liten julehatt og sanket inn stemmer. Nå har julevinduet blitt kåret, og vi var ikke i nærheten av å vinne. Men vi deltok, og det er da noe.

Den heldige vinner av gavekort blir kontaktet, og vi gratulerer vinneren Galleri Gaven med seier og et flott julevindu. Så får vi håpe at den som skal kåre årets julevindu neste år, klarer å gjøre det på en måte som er litt mer…2011.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.