Bread & Boxers på Retro!

29. desember 2011 0 kommentarer

Bread and Boxers 1

...vi har fått inn et nytt undertøysmerke til gutta! Bread & Boxers er et nystartet svensk merke, som mener at det å kjøpe inn basic t-shirts og undertøy skal være like enkelt som å kjøpe ditt daglige brød. Derav navnet Bread & Boxers!

Plaggene kjennetegnes av god passform og kvalitet, har ingen irriterende sømmer eller flashy logoer og det hele leveres i enkle hvite papirposer - for å redusere mengden med avfall (og fordi det ser bra ut, selvfølgelig). Vi har enn så lenge t-shirts, boxere og sokker å friste med.

Bread & Boxers er perfekt for deg som vil ha en fresh start på det nye året som er rett rundt hjørnet!

Bread and Boxers 2

Bread and Boxers 3

Bread and Boxers 4

Bread and Boxers 5

Bread and Boxers 6

Bread and Boxers 7

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.