Canada Gooose til de minste!

28. november 2011 0 kommentarer

...vi har de populære Canada Goose jakkene til de aller minste også!

Modellen Expedition i rødt, rosa og sort koster 4300, og den knallblå PBI versjonen koster 5000 (hvor deler av omsetningen går til å bevare verdens isbjørnstand) Videre har vi de superfine støvlene fra Hunter i små størrelser også - de koster 700.

...og som ikke det var nok:

...hvis du allerede har en jakke fra Canada Goose, kanskje du vil ha en gås fra by Malene Birger også? Vi selger nemlig unne disse flotte tøygjessene som har blitt brukt som en del av vår utstilling Det er mange som har spurt om de er til salgs tidligere - og det er de nå!

Fås kjøpt i Trondheim og Kristiansand for kr 400 pr stk - og vi sender gjerne (send din bestilling til shop@retro.no)

Ha en varm og lavtflyvende mandag!

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.