Dette ønsker vi oss til farsdag!

10. november 2011 0 kommentarer

På søndag er det farsdag, kjære venner. Vi har selvfølgelig mange gode tips og gaver til far i huset, men tenkte vi skulle la fedrene på Retro komme med sine ønsker for den store farsdagen!

 

Vi begynner med far sjøl, Jørgen S (far til Ida på 4 og Mia på 6):

Jeg ønsker meg et skjerf fra Paul Smith, fordi jeg tross alt har troen på at det blir kaldt i år også - og da er det greit å være forberedt.

Når Kong Vinter banker på er det lett å glemme detaljene, men vi på Retro hjelper deg med å holde stilen oppe selv når temperaturen går ned!

(Skjerfet fra Paul Smith koster 1100)

 

Morten (fra til Stella på 5 og Tobias på 1 1/2)

Et pledd fra Røros Tweed er det jeg ønsker meg! Kjempefint pledd av høy kvalitet, med design utformet av Retro. En gave som bokstavelig talt varmer, og som er litt utypisk fra de tradisjonelle farsdagsgavene.

Pleddene finnes i flere farger, og er rett og slett prikken over sofaen!

(Pleddet fra Røros Tweed koster 1200)

 

Jørgen R (far til Samuel på snart 4 og Lotta på 6 mnd)

Mitt ønske til farsdagen er en bag fra Filson, fordi den er av god kvalitet, Filson er ekte vare og denne baggen vil gi meg mer respekt og voksenpoeng  blant de andre fedrene i barnehagen.

Dessuten hjelper den meg til å bli mer organisert! (Baggene fra Filson koster fra 1300 - til 2500)

 

Haakon (far til William på 6 mnd)

Mitt ønske er "Handbook Of Style - A Man´s Guide to Looking Good", en super bok til å holde den estetiske intelligensen ved like. (Noe som jo er fint hvis man for eksempel har barn som synes søvn er oppskrytt, og øynene er litt smale på morgenkvisten)

Denne boken gir deg jeansens historie, forklarer hvilke fire dresser du må ha i skapet ditt, viser hvordan dressbukser brettes på Savile Row for at de ikke skal skli av hengeren - i det hele tatt en kjempefin bok!

Koster kun kr 200, og er så vidt jeg vet bare å få kjøpt på Retro i Norge.

God farsdag!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.