En moteriktig guide til Bergen!

5. juli 2011 0 kommentarer

Vi har spurt våre kjære kolleger i Bergen om deres sommertips til byen, og her er deres forslag til hva du kan gjøre når du er ferdig med å handle på Retro!

Linn foreslår dyrisk underholdning! Helgen som var ble det nemlig arrangert Bergen Jump Show, hvor det til alt overmål var en lokal rytter som vant. Hestestevne kan dessuten by på action for hele familien, du kan lese mer på hpnett.no om hvilke arrangement og tilbud du kan velge blant, og en lokal kilde sier at burgeren er verdt pengene!

Frida og Lasse satser på en aktiv sommer, og foreslår en tur opp til Ulriken! En fin rute er å gå opp fra sentrum til Fløyen, deretter opp til Rundemannen og over vidden, Vel fremme belønnes du med utsikt over hele Bergen og store deler av området rundt. Til turen ned kan du ta banen, eller gå over til Montana og ta bussen til sentrum.  Turen tar 3-4 timer i flott turterreng.

Og hvis noen skulle være i tvil: Moteløvene i Bergen anbefaler en tur på Brann Stadion for å se Brann i aksjon! (Nå er ikke dette en fotballblogg, men hadde det vært det hadde vi sett på kalenderen og poengtert at sesongen ikke er over enda. Men det gjør vi ikke.) Skulle tro at det er god stemning på Stadion i disse dager, her kan du gjøre hjemmelekse før du tar turen!

Martine anbefaler en tur til Langøy, som er perfekt for utflukt med familien. Ta buss fra sentrum, og kos dere med kaffe og vafler på svaberget mens dere nyter den friske sjøluften.

...vel inne i byen igjen, anbefaler Martine litt kulturelt påfyll, hva med en Sci-Fi utstilling på Bergen Kunstmuseum, for eksempel?

Etter utstillingen er et konsertbesøk på sin plass, Martine (med kjole fra Acne) anbefaler Fjorden, Baby og Forze - bare to av mange spennende band fra Bergen og området rundt som er verdt å få med seg!

..og apropos Fjorden, baby: I Bergen er sjøen alltid i nærheten og på vei hjem kan du fort få en vakker utsikt med på kjøpet!

Velkommen til (Retro i) Bergen!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.