God påske fra alle på Retro!

23. april 2011 0 kommentarer

Kjære kunder, venner, samarbeidspartnere, leverandører og ukjente beundrere: GOD PÅSKE! Her er påskekort fra oss på Retro!

Jørgen S. fra Retro Carl Johans gt. tilbringer påskeferien i Åre, med familie og gode venner. Ser ut som om det går helt greit! Vi har prøvd å få svar på om det er Jørgen på det øverste bildet, men det har ikke blitt bekreftet.

Børge fra Nordre gt tok turen til det for anledningen veldig blide sørland, men lot seg ikke vippe av pinnen av god mat og drikke - han stilte opp for å gjøre butikken klar til business på påskeaften!

...Helene fra Retro Kristiansand har kost seg med et (retro) påskeegg på hytta på Tunhovd!

Linn fra Retro i Bergen har brukt ferien på Eidelandet hos svigers, og blant annet briljert på kjøkkenet med kamskjell i honningsaus, andebryst med rødvinssaus og sprøstekt banan til dessert - alt laget fra bunnen av. Nice!

Jannike fra Retro Nordre har nytt det søte liv i påsken på hytta Rödstugan i  Åre med lammelår, god drikke, scooterturer og gode venner og god mat.

Knut Håkon fra Retro Kristiansand har vært i Hemsedal og bygd verdens største påskekylling!

...Gina fra Retro Nordre har feiret påsken på Hemnskjel i fagre Snillfjord med gode venner og mye godt i glasset.

Haakon fra Retro Carl Johans gt har brukt påsken på oppussing, tidvis med veldig god hjelp - men med tid til en is innimellom. Det er jo tross alt påske!

Jenny fra Retro Nordre har feiret påske i fjæresteinene utenfor Sponhuset i Trondheim, med familie og humøret på topp!

Silje fra Retro Carl Johans gt har feiret påske i Molde med familie og gode venner, malt påskeegg og gått topptur i 20 grader og sol. Snakk om topp påske!

Tarjei fra Retro Kristiansand har brukt påsken på å prøve å komme seg til topps, her fra Verdens Ende.

En som kom seg til topps, er Morten fra Retro Carl Johans gt, her fra toppen av Stølen i Oppdal, 1280 moh. Deretter går turen til Trondheim og besøk av svigers som skal ha med pinnekjøtt fra Slakter Dahlen i Ålesund. Bonusinfo: Sammen med Morten på bildet over, er Hans - tidligere Retro ansatt!

Ole Marius fra Retro i Bergen nyter 22 varmegrader i ny shorts fra Gant Rugger på hytta, og ønsker alle en god påske!

Ida S fra Retro Carl Johans gt tilbringer påska på Tyholt sammen med sin irriterende venn, bacheloroppgaven. Men: Ingen grunn til å klage med denne utsikten fra altanen og innimellom blir det dessuten tid til en kaffe i sola også!

... liten tur i solen har det også blitt på Jørgen fra Retro Nordre, her i fjæra i Hommelvik - sånn innimellom rundene med flyttesjau.

Randi fra Retro Carl Johans gt er ikke på flyttefot, men feirer påske i Funäsdalen - ser ut som om det er god påskestemning!

Sandra fra Retro Carl Johans gt har vært på fjelltur til Steinkjerringa på Høg-Jæren, med tidvis ekstrem vind som gjorde at familien nesten blåste bort - men etterhvert sikret de påskestemningen med kaffe på termos og matpakke: Klassisk påskestemning!

...mens Iben og Lene har drevet butikk i Bergen og gjort klar nyhetene fra Veronica B. Vallenes og sørget for at butikken er klar til action.

GOD PÅSKE!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.