God sommer fra oss på Retro!

17. juli 2011 0 kommentarer

Kjære kunde,venn,  samarbeidspartner og leverandør: GOD SOMMER! Her er et sommerpostkort fra dine venner på Retro - Sigrid, Olav, Sondre og Katharina fra Carl johans gt er først ut!

Avtroppende gladlaks i Kristiansand, Tarjei, bruker ferien sin på Slottsfjellfestivalen i Tønsberg, vi er usikre på om det er som headliner.

Markedsmann Haakon nyter ferien på Hvaler med kone, barn og hund (på bildet over representert ved hund) med besøk av gode venner og familie og en velfortjent, leskende bonus innimellom.

...Silje fra Retro i Carl Johans gt (det eneste gullet Molde får hjem i år) har til glede for mange flotte Retro kunder brukt sommeren sin i Trondheim, men rekker også en fjelltur i hjemtraktene, og selvfølgelig Moldejazz med Rôyksopp, Kaizers og Jarle Bernhoft. Silje mener dessuten at sommeren er en topp tid til å ta opp gamle hobbyer, for hennes del er det maling!

Retro Nordres Jannike har nok satt rekord i temperaturforskjell i sommer, noe sier oss at vannet på Stokkøya i Trondheimsfjorden er kaldere enn det på Kos i Hellas. Ikke at Jannike klager, en liten pit-stop innom sin nyervervede hage i Trondheim ble det også tid til. Stokkøya anbefales på det varmeste hvis turen går til Midt-Norge: Fantastisk mat, drikke og omgivelser - levert av kvalitetsfolk. Det liker vi!

Lasse, vår nye stjerne i Bergen, har drevet butikk i sommer, og det er vi glade for! Her med Camilla og Martine som ønsker velkommen til nattåpent.

Camilla har dessuten fått tid til en venninnetur til Kroatia, da blir de tydeligvis hoppende glade!

Hele Retros Randi har vært på Mauritius med familien sin som vi tror har hatt det helt greit...

Morten fra Retro i Carl Johans gt har gått fra handsome til handy i sommer! Han har nemlig kjøpt en enebolig i Trondheim sammen med et vennepar, og skrider som vanlig til verket med humøret på topp - og med god hjelp fra Tobias!

Linn fra Retro i Bergen har også gått sammen med venner, og ferierer i Santa Marinella mens hun vurderer en ny karriere som proff surfer.

Lene fra Retro Nordre tar sommerferie med sommerfest i Sandefjord, vi får håpe det var flere enn Lene og kompisen på bildet som dukket opp!

Martine i Bergen ar også reist til varmere strøk, nemlig utstillingsvinduene på Retro hvor det rapporteres om minst 100 grader! Martine har dessuten sendt bilde av skissen for nye utstillingsvinduer som skal komme over helgen - vi gleder oss til å se resultatet!

Anide og Johanna fra Retro i Nordre gt starter dagen med å sjekke at utstillingsdukkene har humøret på topp, og med å hoppe jamtfot opp trappa. Trening har aldri sett mer trendy ut!

Ole Marius fra Bergen starter på sin side dagen med en Singha på Koh Phi Phi i Thailand...

...og sist, men definitivt ikke minst: Sjefen sjøl, Jørgen, ferierer på hytta i Drøbak med familie og besøk fra nær og fjern. Inspirert av den fine ferien har han til og med funnet ut at Retro trenger en egen båt, som vi kan bruke til å utføre diverse ærend. Du ser den såvidt i bakgrunnen på det nederste bildet. Godt tenkt, Jørgen!

From all of us to all of you: God sommer!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.