Han Kjøbenhavn er på plass på Retro!

19. juli 2011 0 kommentarer

Hurra! Vi har fått inn første levering fra vårt nye merke, Han Kjøbenhavn!

Kort fortalt er Han Kjøbenhavn et forholdsvis nytt merke basert i København (overraskende nok), som har sine røtter i en vintage workwear inspirert verden. Hvis det høres litt rart ut, kan vi trøste deg med at det ser tilsvarende bra ut: Fantastiske jeans, college gensere, briller og accessoirer er det vi får inn for høsten.

Retro er en av få forhandlere i Norge, noe som jo er fint med tanke på at vi måtte gå milevis i sur vind en kald januarmorgen i København for å finne showroomet deres som strengt tatt er en leilighet. Men så hardt jobber altså vi for at du skal bli fornøyd, kjære kunde!

Fra innkjøpet - Tim fra Han Kjøbenhavn viser jeans til lydhøre gutter. Looking good, Tim!

Detaljbilde, skjerf.

Detaljbilde, jeans.

...her er hele Retros superhelt Anders for å vise frem klærne i all sin prakt!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.