Inspirerende eksamensoppgave

14. desember 2010 0 kommentarer

Vi fikk nettopp en ladning med bilder som satte oss i førjulsstemning!

Bildene er tatt av Raymond Engmark som er elev ved Norges Kreative Fagskole i Trondheim. Location: Bårdshaug Herregård på Orkanger, i sin tid oppført av verdensmann, gründer og diplomat Christian Thams. Han sto blant annet bak oppføringen av Norges første elektrisk drevne jernbane, Thamshavnbanen, som igjen ble åpnet av Kong Haakon VII i 1908.

På Bårdshaug Herregård går det tydeligvis fortsatt på skinner, og i tillegg til litt populærhistorie, kan vi med glede informere dere om at alle klærne på disse bildene kan kjøpes på Retro. Vi håper du lar deg inspirere av disse bildene, som bakgrunnsmusikk anbefaler vi Johnny Loves alternative julemusikk!

[gallery columns="9"]

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.