Nytt merke på Retro: Won Hundred

22. februar 2012 0 kommentarer

Won Hundred 1

...nå kan alle Retrojenter glede seg: Vi har nemlig fått inn Won Hundred i samtlige butikker denne sesongen!

Won Hundred er et dansk merke som ble grunnlagt i 2004, og som blander detaljer fra klassisk skreddersøm med et litt mer moderne uttrykk. Deres mantra er lidenskap, kunnskap reaksjon og fascinasjon i alle ledd, og det er det jo vanskelig å mislike. Dessuten er dette fine ting til fine priser, og det er jo heller ikke å forakte?

Vi har allerede skrevet om det tidligere og brukt flotte Katarina og Sandra som modeller, og på jakt etter mer info fant vi ut at Won Hundred legger ut bilder av mennesker de møter som har på seg klær fra Won Hundred på hjemmesiden sin - kanskje det kan være til inspirasjon? Et bilde sier jo mer enn tusen ord, og i og med at et bilde sier mer enn tusen ord, håper vi at disse bildene snakker for seg selv.

Vær så god: Won Hundreds stilige venner til inspirasjon!

Won Hundred 2

Won Hundred 3

Won Hundred 4

Won Hundred 5

Won Hundred 6

Won Hundred 7

Won Hundred 8

Won Hundred 9

Won Hundred 10

Won Hundred 11

Won Hundred 12

Won Hundred 14

Won Hundred 15

Won Hundred 17

Won Hundred 16

(Alle bildene er lånt fra Won Hundreds hjemmeside)

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.