Reisebrev fra London: Ut på tur med ACNE

20. september 2011 0 kommentarer

London Fashion Week gikk av stabelen i helgen, og heldige Randi og jeg fikk bli med Acne og ta del i moroa. Lørdag sjekket vi inn på Dean street townhouse, et intimt hotell med super service sentralt i Soho.

Engelsk frokost på Dean Street Townhouse. Sprudlende og energiske Hanneli viser frem net-a-porter annonse i amerikanske Vogue med seg selv i hovedrollen!

Acnegjengen var fantastiske verter, og mellom shopping og visninger sørget de for mange kulinariske opplevelser:

Lunsj på Cecconi´s!

Etter visninga inviterte Acne den skandinaviske moteeliten (...og da er jo Retrojentene selvskrevne!) til Scott´s. Her festet vi med bl.a. Alicia Vikander, Elin Kling, Hanneli, og DanielLindström.

Litt shopping fikk vi tid til. Liberty, Dover street market, Den nye, flotte Acnebutikken i Dover street, Selfridges, Harrods, Conran shop, Josephbutikken i Fullham Rd., og Bond street ble pløyet gjennom  mellom slagene.

Helgens klimaks var selvfølgelig Acnes SS12 visning. Kolleksjonen var inspirert av Johnnys Johanssons tur til Marocco, og vi ble servert et fyrverkeri av en visning. Blanding av fantastiske farger, rå materialmix, motorsykkeljakker, kafkhans, denim, skinn med stjernemønster og superfine loafers med STORE dusker.

Vi vil sender en STOR takk til Acnegjengen,- Hege,  Marius og  Hans, for en uforglemmelig helg og Elin og Jan Ove fra Neoz og Asle fra Mark & Brandy for godt selskap.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.