Retro heier på UKA!

15. oktober 2011 0 kommentarer

Vi hjelper deg med garderoben!

Studentene er mye av grunnen til at Trondheim er den byen den er,  og vi på Retro i Trondheim ønsker derfor å støtte opp om studentlivet i byen vår.

Derfor er vi tilstede i garderoben i Daglighallen på Samfundet under UKA, med slagordet "Retro - vi hjelper deg med garderoben!" Alle som er innom under UKA får muligheten til å vinne et gavekort på Retro på 10.000 - nok en god grunn til å ta turen innom Samfundet!

Programmet for de neste ukene er kjempebra, og inneholder alt fra gladlakser som Snoop Dogg og David Guetta til litt mer sobre innslag som Sivert Høyem og Gold Panda. Filmvisninger, korkonserter og whiskykurs er også en del av det UKA 2011 kan friste med.

Trondheim, altså. For en kjempeby!

(Takk til Tibe-T, Øien&Indergaard og BoostCom for å være tålmodige og løsningsorienterte!)

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.