Retrofolk: Henrik Hojem

8. mars 2011 0 kommentarer

Retro ble beæret med besøk av Henrik fra Filippa K og helt utav det blå hadde vi noen spørsmål liggende.

Hvem er du?

Henrik Hojem, salesrep. Filippa K Norge.

Hvordan endte du opp med det du driver med nå?

Det er nok summen av mange tilfeldigheter opp igjennom tidene som har resultert i at jeg nå jobber for Filippa K. Men at jeg gjør det jeg gjør fortsatt er vel fordi at jeg liker den allsidige hverdagen og kommunikasjonen med så mange ulike mennesker med hver sine erfaringer, som jeg igjen har gleden av å lære mye av.

Trives du?

Så absolutt. Jeg vil påstå at Filippa K er en av topp 5 bedrifter i Norge å jobbe for.

Hva kan du si om framtida?

At vi skal doble omsetning på Filippa K i Norge i løpet av de neste 3-4 årene, og vi kommer til å lykkes.

Hva er det beste med jobben din?

Menneskene jeg jobber sammen med, både i Norge og Sverige, samt det brede spekteret av kunder som er rundt om i Norge gjør at jeg totalt sett har en veldig bra arbeidshverdag. I tillegg er det veldig gøy og utfordrende å jobbe for en merkevare som er godt etablert i markedet og som har et langsiktig og bra perspektiv på hvordan denne posisjonen skal forvaltes.

Hva er ditt favorittplagg?

Filippa K slip-on coat

Hva var det første du tenkte når du våknet i dag?

At jeg måtte huske å gratulere mine to gode venner med dagen. Mayka F og Jørgen "Maskina" Rosenlund.

Hva er ditt favorittalbum?

Shallow Grave - The Tallest Man on Earth

Hva var det siste du gjorde for første gang?

Skulle gjerne sagt at det var å hopp i Kollen under VM, men det jeg kommer på i farten er at det var meg som lagde julemiddagen for 2010. og det ble en suksess!

Har du en siste ting du vil si?

Til dere på Filippa K i Trondheim: Takk for en fantastisk start, og lykke til i fortsettelsen. Keep up the good work!

Takk for meg.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.