Retrolyd: Følg oss på Spotify!

22. februar 2011 0 kommentarer

The Who

Musikken vi spiller i butikkene ligger ute på Spotify, det er bare å henge seg på! Hvis du klikker her, burde du være godt i gang.

Utvalget er som i butikkene: Noe kjent og kjært - og noe du kanskje aldri har hørt om før. Men bra læll (som vi sier i Midt-Norge) Og vi lover: Våre spillelister er kjemisk fri for Rolling Stones, akkurat de er det noen andre som tar seg av i disse dager...

Derimot har vi en flott blanding av obligatoriske artister som funky Prince, hele verdens Åge Aleksandersen: Bruce Springsteen, hipsterfavorittene Norma Sass, de-gamle-er-eldst-alibiet Paul Weller, Retro favoritt Ida Jenshus - det burde være noe for de fleste her. Send oss gjerne en mail med tilbakemeldinger, anbefalinger og generell oppstramming; shop@retro.no

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.