Retrostil: Dette synes vi du burde ha på deg i helgen!

18. februar 2011 0 kommentarer

Filippa K

Her er det vi synes du burde ha på deg i helgen! På bildet over: Et splitter nytt miniskjørt fra Filippa K i geiteskinn, med semsket front. Superfint! Pris: 1500,-

Whyred 1

Whyred 2

...flott kjole i silke fra Whyred. De synes hverdagsluksus er viktig, og det er i alle fall denne flotte kjolen i et godt eksempel på. Den har en flott glidelåsdetalj i nakken og med et belte i livet burde du være klar for det aller meste. Pris: 2000,-

Og til gutta...

Herre 1

...har vi nettopp fått inn mange godbiter! Sjekk de nye fargene fra Red Wing! (1800,-) Hipp collegegenser fra Won Hundred til 700,- (kommer også i flere farger!) og ikke minst en kjempefin vårjakke fra vårt nye merke Uniforms for the Dedicated med fine detaljer til 2000,- Beltet fra NN07 matcher tilfeldigvis skoene, og koster 800,-

Det er med andre ord bare å ta turen innom - husk at alt kan kjøpes for penger!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.