Sko fra Red Wing

8. oktober 2012 0 kommentarer

Red Wing er et merke du finner i alle våre butikker. Det gjør du på grunn av kvaliteten, looken og:

Kvaliteten på læret. 

Red Wing fremstiller sitt eget lær, de har et garveri og bruker kun det beste av amerikansk kveg. De tester alt lær flere tusen ganger for å se om det holder kravene Red Wing stiller. Lær som fremstilles skikkelig har en levetid i overkant av 50 år!

Kvaliteten på arbeidet.

Her jobber tre generasjoner om hverandre, de kutter, syr og såler skoene for hånd, og kunnskapen som deles mellom arbeiderne er unik. Utstyret som brukes er like unikt. Red Wing sys på Puritan maskiner, mange av dem over 100 år gamle. Dette er mennesker som er stolte av arbeidet sitt!

Sålen. 

Da Red Wing utviklet den hvite sålen for første gang på 50-tallet ble de en umiddelbar hit, i begynnelsen populær til jakt siden de hvite sålene var lette, stille og praktiske siden søle ikke festet seg. Men etterhvert spredte ryktet seg om disse fantastiske støvlene og de ble brukt av tøffingene som bygde skyskrapere i New York siden de var sklisikre og solide.

Triple sting 

Utseende til en Red Wing sko er kopiert av mange og har inspirert flere. Men ser du nærmere og kjenner på læret er det stor forskjell: Red Wing bruker triple sting, så sømmen skal holde. Inne i skoen bruker Red Wing også kun optimalt materiale, som lær og kork som former seg etter foten din.

Randsydde sko

Randsydd, eller Goodyear Welt som det heter på engelsk, betyr at du kan bytte ut sålen hos en lokal skomaker når den er slitt. Så om du vedlikeholder skoene så varer de livet ut.

 

 

Briar: 2300,-

Chukka: 1900,-

Chukka: 1900,-

Embossed Moc: 3000,-

Beckmann: 2600,-

Moc Toe: 2300,-

Her er en kjendis som har på seg Red Wing: Ryan Gosling: (Den sekken må være veldig, veldig tung!)

Her er enda en kjendis som har på seg Red Wing, Steve McQueen:

...men slapp helt av, kjære venn: Du trenger ikke å være kjendis eller å bygge skyskrapere for å kjøpe Red Wing på Retro. Kom innom så finner vi en sko som passer til deg!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.