Stilskole: Slik styler du en bok

17. desember 2010 0 kommentarer

Slik styler du en bok

Vi har gitt våre venner stilige julegavetips på Facebook i desember. Boken "The Handbook Of Style" er en av disse tipsene: Utgitt av det snasne livsstilsmagasinet Esquire, og fås kun kjøpt på Retro i Norge. Prisen er kun kr 200,-

Her kan du lære hvordan du skal brette skjortene dine, hva du burde ha i skapet på badet, hvordan en dress er laget (og hvorfor) og dessuten er boken spekket med flotte bilder og illustrasjoner. Et must i en hver stilbevisst herres bokhylle!

Og selv om det er det indre som teller noen ganger, kan det være greit å tenke på resten også. Vi anbefaler derfor å kombinere boken med en tweedblazer, en cardigan i bomull og ull, samt en button-down skjorte i oxford cotton - alt fra Filippa K. Videre er det ikke feil med et par smale, blå jeans fra Edwin og et par brune skinnsko fra Redwing.

Topp det hele med et par hornbriller og en flaske rødvin under armen, så burde du være klar for det meste. Lykke til!

(Og du, vi kan sende stort sett det du vil til deg - send en mail til shop@retro.no)

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.