Unit Portables på plass!

5. oktober 2011 0 kommentarer

Retro hjelper deg med veskebalansen! Nå har vi nettopp fått inn et nytt veskemerke, nemlig Unit Portables. De lager kjempefine vesker i freshe farger, hvor alle detaljer er gjennomtenkt og formet for deg som er på farten. De har for eksempel et eget polstret rom til din nye MacBook, og lommer med solide glidelåser på utsiden som kan tas av og hektes fast inne i selve vesken som f eks er veldig praktisk til når du er ute og reiser. (Pass? Penger? Prevensjon? Pilletter? Stryk det som ikke passer)

Videre kan Unit Portables brukes som skulderveske eller bæres som en tote bag. Frekke farger, og en super pris: 700,- Vi sender gjerne - send din bestilling til shop@retro.no 

Knall gul.

Oliven.

Sort

Beige.

(Beklager litt dårlig fargegjengivelse - ser ut som vi burde oppgradere til iPhone4s)

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.