Vi har endelig fått mer Gant Rugger!

25. mars 2011 0 kommentarer

Vi har fortalt om Gant Rugger tidligere, som et av merkene vi har mest tro på for våren på Retro. Grunnene til det er flere, men vi føler at den smarte-men-allikevel-preppy looken passer perfekt til oss og våre kunder. Merket er designet av Christopher Bastin, og blant annet er boken Take Ivy (som du får kjøpt hos oss) en klar inspirasjonskilde.

For kun kort tid siden åpnet de egne butikker i New York (Bleeker Street) og  København (Kronprinsensgade), så her går det unna.  Og bare for å ha sagt det: Gant Rugger er en kulere, sprekere, smartere og yngre utgave av Gant som mange kanskje kjenner fra før av.

På disse bildene ser du Børge fra Retro i Nordre gt bli så glad for nyheter fra Gant Rugger at han rett og slett danser litt i gatene, til tross for at shortsværet er et stykke unna enn så lenge.

...men for å ha vårt på det tørre (!): Her ser du hvordan du kan få Gant Rugger looken:

Her kan du se hvordan Gant Rugger ser ut i sitt rette element (Frykt ikke Børge, våren kommer til Trondheim også!):

Gangs of New Haven from johan magnusson on Vimeo.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.