Back on Track!

17. april 2013 0 kommentarer

Kanskje du har hørt at Track er blitt kalt "bloggskoen"? Vet du grunnen til det? Det var nemlig den svenske  bloggeren og redaktøren bak rodeo.net,  Karolina Skande, som i 2010 skapte en liten folkebevegelse for å få Track tilbake i produksjon. Hun og Elin Kling publiserte bilder på bloggene sine og skrev et åpent brev til Acnes grunder og sjefsdesigner, Jonny Johansson, for å få den tilbake på markedet. Bloggerene fikk vist makten sin, og Track ble igjen satt i produksjon. Karolina Skande fikk til og med velge skinn og farge. Opprinnelig var Track laget i en veldig liten produksjon til vinterkolleksjonen til Acne i 2007. På Retro hadde vi kun 3 par i hver butikk. 

Her er originalen fra 2007. Foto: Karolina Skande

Track er den perfekte hverdagsskoletten, med 7,5 cm høy hel og front i platå. Nå er den endelig tilbake hos oss på Retro.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.