Stenströms - et godt skjortevalg!

10. mai 2013 0 kommentarer

Stenströms har siden 1899 produsert kvalitetskjorter og har blitt en anerkjent skjorteleverandør langt utenfor Skandinavias grenser. Selv om mye har skjedd i verden på 100 år, har verken sansen for detaljer eller målet om høy kvalitet forandret seg hos Stenström og fortsatt foregår en stor del produksjonen for hånd.

Hver skjorte består av 23 deler og gjennomgå over 60 forskjellige produksjonsstadier, hvorpå 25 av disse foregår med kragen. De aller fleste skjortene leveres med knapper i ekte perlemor, og det brukes 82 cm tråd mer knapp. 

Ved å klikke her  ser du mere av vårt skjorteutvalg fra Stenströms i nettbutikken.

Retrogutta Sondre og Olav er meget fornøyd med det gode skjorteutvalget! Foruten å tilby dresskjorter til enhver anledning leverer også Stenströms myke fritidskjorter i flotte, vaskede bomullskvaliteter.

Skulle du forresten ikke klare å finne din favorittskjorte i vårt utvalg, gir Stenströms deg muligheten om å lage din egen "custom made" skjorte. Du kan velge mellom 3 modeller, 16 forskjellige krager, 3 mansjetter og en mengde forskjellige stoffer og mønstre. Frem til 17.mai er alle som kjøper en skjorte fra Stenströms hos oss med i trekningen om å vinne sin egen "custom made" skjorte. Vi trekker en vinner i hver av butikkene.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.