Lyst til å vinne en bukse fra FiveUnits?

5. juni 2013 0 kommentarer

FiveUnits ble grunnlagt i 2008 av Carit Løvdal. Det København-baserte merket lager bukser og jeans som skal passe enhver anledning og smak, enten du liker trange skinnyjeans eller de mer komfortable buksene.  Nå har den populære modellen "Jolie" også kommet i en kjempefin shorts-variant.

Bukser fra FiveUnits kan du kjøpe på Retro Bergen og Retro Kristiansand.

 

For å delta i konkurransen må du ta bilde av et antrekk der du har på deg din favoritt fra FiveUnits. Post bildet på Instagram og merk med hashtag #vinnfiveunits og @retrobutikkene @frodekommodeno. Vi trekker to vinnere som får hver sin bukse. 

Konkurransen avsluttes på mandag 10. juni kl. 18.00.

 

Her viser de sommerglade jentene i Bergen frem sine favoritter:

Anette i militærgrønn bukse fra FiveUnits, t-skjorte fra FWSS, armbånd fra Bjørg og sko fra Alexander Wang. Gro har på seg jeans fra FiveUnits, singlet fra T by Alexander Wang, bomberjakke fra FWSS, ring fra Bjørg, sko fra Acne og veske fra Alexander Wang.

Natalie i leopardbukse fra FiveUnits, singlet fra T by Alexander Wang, smykke fra Bjørg og sko fra Acne.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.