Hurra for yndlingsplagg!

25. juli 2013 4 kommentarer

Yndlingsplagg- et sånt plagg som du har lyst til å gi mere tid utenfor enn inne i klesskapet ditt. Plagget som kan kombineres på utallige måter, og som alltid får deg til å føle deg vel. Bergensjentene viser deg sin nye yndling,-  skinnskjørtet fra Tiger. 

Tigerskjørtet i skjønn forening med Kenzo t-skjorte, veske og pumps fra Alexander Wang.

..og med Collegegenser, skjorte og sko fra Acne,ring fra Bjørg og clutch fra A. Wang.

Skoletter og herlig genser fra Acne, veske fra A. Wang.

4 kommentarer
Pris?
Skinnskjørt fra Tiger Jeans til 2500.-, t-shirt fra Kenzo til 600.-, rød Rockie fra A. Wang til 5200.-, sko A. Wang til 3500.-, grå college fra Acne til 1300.-, clutch fra A. Wang til 4600.-, loafers fra Acne til 2600.-, beige angoragenser fra Acne til 2500.-, Pistol Short sko fra Acne til 3200.-og veske fra A.Wang til 7000.-
Oh my, I die! Nydelige kombinasjoner, elsket skjørtet.. Kommer det i nettbutikk?
Det kommer dessverre ikke i nettbutikken. Det er kun Retro Bergen som har dette inne. Vi kan sende derifra om du ønsker.
Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.