Vis oss ditt- vi viser deg våre!

14. juli 2013 0 kommentarer

Sommer og ferietid! Vi vil gjerne se hvordan du har det i sommer. Vis oss ditt beste feriebilde og du kan vinne et gavekort på 2000,-!  Er du ikke på Instagram, eller har lukket profil, kan du sende oss bilde ditt på shop@retro.no.

Du viser oss ditt- vi viser deg våre: Her kan du se noe av det Retrogjengen har gjort i sommer så langt.

Suzy er heldig! Ikke bare bor hun i Norges sommerby nummer en, men hun har vært på jentetur til Miami også. Bilder fra standen i Miami, Ravnefest med den glade gjengen på Retro Kristiansand og fra Disneyland i Orlando.

Morten har hatt herlig familieferie på Kreta. Høydepunktet på feiren var å besøke den vakre landsbyen Loutron, som midt i travleste ferietid var fri for biler, støy og turister. På stranden i Loutro finnes verdens flotteste strandtaverna, skal vi tro den engelske avisen The Guardian.

På hytta, med fantastisk utsikt over Drøbaksundet, har Jørgen ladet batteriene sammen med venner og familie.

Fiskelykken var god og det smakte med fjellørret til kvelds. Linn hat vært på hyttetur med mann og barn på Eidslandet. Primitivt uten vann og støm, men utrolig deilig.

Hiv o hoi! Jannike har vært i Kristiansand og besøkt Suzy, Børge, Abra Havn og Kaptein Sabeltann. Og tilfeldigvis var Sondre der samtidig. Børge disket opp med blåskjell og reker, og Suzy herlig GT med Hendricksgin, pepper og agurk. Anbefales!

Sondre alltid i storform- på Hovefestival og i Dyreparken i Kristiansand.

Børge har vært turist i egen sommerby, samt vært på guttetur med Lasse fra Bergen til København der defaktisk forlot casino med gevinst!

Lasse har rukker mye i sommer. Hellastur med kjæresten, Københavntur med Børge, seiltur og deilige dager på hytta med venner.

Og sist, men ikke minst- Amanda har blitt huseier og bruker ferien fornuftig på oppussing. Nå gleder vi oss til å se sommerbildene dine! #retrosommer @retrobutikkene. Konkurransen avsluttes onsdag 17.7. God sommer videre!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.