#minmidtby 14.september

13. september 2013 0 kommentarer

Retro har siden 1986 hatt en sentral plassering i hjertet av Trondheim og hatt som mål å være med på å gjøre Trondheim til en litt mer spennende by å bo i. Vi er veldig stolte og glade for å ligge i den pulserende bykjernen vår. Her finner du bl.a. spennende nisjebutikker, kulturinstitusjoner og et allsidig restaurant- og cafetilbud. På lørdag kan også DU vise ditt engasjement, begeistring og kjærlighet til byen din. Kom til sentrum og delta i et digitalt krafttak for Midtbyen i Trondheim. 

For å delta i vår konkurranse må du enkelt og greit komme innom en av Retrobutikkene i Trondheim på lørdag, ta bilde av ditt favorittplagg, legge det ut på Instagram, facebook eller Twitter og tagge  #minmidtby #deterverdtdet @retrobutikkene. Vips er det med i konkurransen om et gavekort på hele 5000,-.

Ved å klikke HER kan du lese mere om hvordan du på lørdag kan delta i konkurransen om et gavekort pålydende 5000,- fra Retro og om alt det andre spennende som skjer i Midtbyen i  den dagen.

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.