Verdens vakreste hodetelefoner fra Frends.

24. september 2013 4 kommentarer

 

Endelig har vi fått inn de omtalte hodetelefonene fra Frends. Linjen er laget for kresne jenter som ønsker seg det lille ekstra, og har på en perfekt måte kombinert estetikk og topp lyd.  De finnes i tre størrelser og tre farger- hvitt skinn med gull eller rosegull og sort skinn med sølv. Prisen ligger fra 1000 - 2000. Dette må jo være verdens vakreste hodetelefoner, eller hva? Er du langt unna nærmeste Retrobutikk og ønsker deg ett par? Vi sender gjerne. Send oss en mail på shop@retro.no

4 kommentarer
Får dere disse i butikken? :)
De er allerede kommet i butikk, dersom du mener nettbutikken så kommer de i løpet av dagen.
Hei! Har dere disse nå? Frends headphone i rosegull!
Vi har fortsatt Frends i butikk. Du finner de også i nettbutikken vår her; http://retro.no/dame#fq=brand%3AFRENDS&sort=new%2Bdesc
Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.