Festklare gutter!

29. november 2013 0 kommentarer

Retroguttene Morten, Olav, Sondre og Glenn har mange gode ferdigheter - ikke bare er de gode på fest, men de har spisskompentanse på hvordan man skal kle seg opp til fest også. Trenger du tips og hjelp til hva du skal ha på deg på årets festligheter? Da står disse gutta parate til å hjelpe deg med det. 

Morten i dress fra Onesto, skjorte fra Stenstöms, slips fra Amanda og sko fra Grenson. Glenn har smokingjakke og dressbukse fra Tiger, skjorte fra Stenstöms, sløyfe fra Amanda og sko fra Grenson. Sondre i dress fra Tiger, slips fra Lindeberg, Stemströmsskjorte og sko fra Grenson, Olav i dress fra Lindeberg, skjorte fra Stenstöms, slips fra Amanda og sko fra Grenson. Riktig god helg fra Retrogutta!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.