Når kulda setter inn...

20. november 2013 8 kommentarer
3.500 NOK

Gro er flott og varm når kulda setter inn i herlig parkas fra Acne med utagbart dunfór, jeans og tøffe boots fra Rag & Bone, vekse fra Alexander Wang, ullgenser og pelshansker fra Acne og ringer fra Tom Wood.

8 kommentarer
Får dere inn nye Acne Canada-skjerf i fargen purple? :)
Vi har fått inn Canada i 4 nye farger: Light Beige, Light Pink, Orange og Purple. De kommer i nettbutikken før kl. 16 i dag.
Hei, har et spørsmål vedrørende canada goose i nettbutikken. Siden jeg bor i ingenmannsland får jeg ikke prøvd resolute eller citadel parkasene deres, så jeg lurer på om hvilke størrelser av disse som tilsvarer Medium i Canada goose chateau? Spør siden det virker som om merket varierer voldsomt fra modell til modell. Jeg passer f'eks Small i chilliwack, men Chateau i small blir for liten.
Hei Bjarte. Det stemmer bra at det er stor forskjell fra modell til modell på Canada Goose. Dersom du er str. M i Chateau så ville vi anbefalt str. M i Citadel og str. S i Resolute. Send gjerne mail til shop@retro.no dersom du har flere spørsmål.
Hei. Er Acne parkasen varm? Sånn i forhold til for eksepmel canada goose, kan acne parkasen erstatte den eller er den tynnere og ikke fullt så varm? Trenger en god og varm jakke, men jeg liker ikke så godt de tykke dunjakke/kåpe. Mvh Tina.
Hei Tina. Dunfôret i parkasen fra Acne er 80% dun og 20% fjær. I Canada Goose er det 100% gåsedun. Canada Goose vil nok absolutt være den varmeste jakken, men Acneparkasen kommer nok til å holde deg varm til temperaturer fra null og til rundt -10 grader. Dette er jo selvfølgelig forskjellig fra person til person. Mvh. Erica
Takk for svar. Den er helt sikkert varm nok hvis den holder meg varm til rundt -10. Er det flere igjen i sort i 34 eller 36 i Bergen eller i nettbutikken?
Nå er det kun Retro Kristiansand som har igjen str. 36 i sort Powder. Ring de gjerne på tlf 38 10 86 25. De sender gjerne i posten!
Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.