TRONDHEIM DESIGNEVENT

14. april 2014 0 kommentarer

Vi på Retro heier på de dyktige initiativtagerene som nå jobber døgnet rundt for å gjøre Trondheim til stedet å være for deg som er interessert i design 26. og 27. april.

Lyst til å se og høre noen av Norges ledende designere dele av sin kunnskap? Trondheim designevent går av stabelen 26. og 27. april. Du kan lese mer og melde deg på de to spenndende dagene på deres hjemmeside her. Vi på Retro skal selvfølgelig dit, og der kan du bl.a. få vite mere om vår samarbeidspartner Kaibosh. De har skapt brillefin designhistorie med å skape moteriktige briller, til overkommelige priser for de beste motebutikkene i Skandinavia. De har fått Merket for god design og vunnet prisen Nåløyet 2014. På Retro i Carl Johansgate i Trondheim finner du en av Norges tre Kaibosh shop in shops. Her kan du se, prøve og bestille din nye Kaiboshbrille. På Retro i Nordregate i Trondheim og i Kristiansand har vi nettopp fått inn et godt utvalg av solbrillene. 

På vår Instagram @retrobutikkene kan du nå vinne solbrille fra Kaibosh. Det eneste du må gjøre er å tagge en Instagramside som gir deg inspirasjon. Lykke til! 

 

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.