byMagmalou

13. mai 2014 5 kommentarer

Hun har kledd opp Norges hotteste kjendiser og nå er det din tur! Marthe Kveli Valeberg, mest kjent som MagmalouMarthe, er stylist, makeupartist og gründer. Hun har laget en nydelig og anvendelig kjolekolleksjon som du selvfølgelig vil få kjøpt i alle Retrobutikkene. Akkurat nå lanseres kolleksjonen på fasjonabelt vis i Oslo og Retrojentene Gina og Johanne er med på festen. Følg dem på Instagram @retrobutikkene hvis du er nysgjerrig på hva som skjer.

byMagmaloukjolene er laget i begrenset opplag og selges i få, utvalgte butikker. Du finner dem i våre butikker fra 19. mai, men allerede nå kan du sikre deg din favoritt i vår nettbutikk ved forhåndsbestilling. Kjolene blir sendt fra oss senest 20.mai. 

Ønsker du å reservere favorittkjolen i en av våre butikker? Ta kontakt med din nærmeste butikk eller send oss en mail på shop@retro.no

5 kommentarer
Muligheter for å prøve disse i butikk når de kommer inn uten å ha forhåndsbestilt?! Superfine!!!
Kjolene kommer til alle Retrobutikkene, men vi kan ikke garantere at alle størrelser vil være tilgjengelig i butikk. Vi har reservasjonslister i våre butikker i tillegg til forhåndskjøp i nettbutikken.
Hei! Når kommer kjolene i butikk? Og hvor er de hvite skoene fra? :-)
Kjolene kommer på mandag 20. mai. Skoene vet vi dessverre ikke hvor kommer fra da dette er lookbook bilder fra MagMaLou.
Skoene er fra Aldo.
Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.