Riktig ekstrautstyr...

2. mai 2014 0 kommentarer

På tide å finne frem finsatsen og sørge for at den er topp trimmet til festsesongen- På Retro finner du både den ekspertisen du trenger og det beste utvalget i både dress og ekstrautstyr- sko, skjorter, slips, belter og tørklær. Vi sørger for at du blir strøken til fest. 

 

1. Dress fra Onesto, skjorte fra Stenströms, slips og tørkle fra A. Christensen og sko fra Grenson. 2. Dress fra Tiger, skjorte fra J. Lindeberg, slips og tørkle fra A. Christensen, sko fra Grenson og sokker fra Paul Smith 3. Dress fra Tiger, skjorte fra Stenströms, tørkle og slops fra A. Christensen, sko fra Grenson. 4. Tigerdress, skjorte fra Stenströms, slips og tørkle fra A. Christensen og sko fra Grenson. 5. Tigerdresss, skjorte fra Onesto, slips fra Lindeberg, tørkle fra A. Christensen og sko fra Grenson.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.