COMMON PROJECTS

20. november 2014 0 kommentarer
Når den New York baseret designduoen Peter Poopat og Flavio Girolami slo seg sammen i 2004 hadde de et felles ønske om å skape "den perfekte sneaker". Resultatet av dette ønske ble merket Common Project. En leverandør med fokus på minimalistiske linjer, produsert i høykvalietes råvarer!
 
I starten leverte de kun sneakers i enten sort, hvit eller grått, og kun 2 forskjellige modeller. Selv om mye har skjedd de siste årene, og duoen har prøvd seg på tilbehør som briller og vesker, og også leverer flere modeller med en bredere fargepalett, er det fortsatt det minimalistiske som står i fokus, kombinert med overlegne materialvalg og høy kvaliet! 
 
Vi kan ikke garantere at ditt neste sneakerkjøp er den perfekte sneaker, men om valget faller på et par fra Common Project er det stor sannsynlighet for at de havner langt opp på lista! 
 
Common project finner du i alle våre butikker, samt et utvalg i nettbutikken ved Å KLIKKE HER.
 
Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.

Siste bloggposter