Sommerhilsen fra Retrogjengen i Trondheim!

27. juli 2015 0 kommentarer

Vi håper du har hatt en herlig sommer! Her kommer en liten ferieoppdatering og sommerhilsen fra Retrogjengen i Trondheim! 

Nordrejente Inga har hatt herlig norgesferie sammen med tvillingsøsteren sin Thea- Risør, Stavern, Porsgrunn og Kragerø er besøkt. Brune og blide jenter!

Johanne fra Carl Johan har utforsket den engelske landsbygda og skriver følgende hjem- et fantastisk landskap, med klipper som tar pusten fra deg, kilometer lange sandstrender og landsbyer så søte og små at du begynner å lete etter til salgs skilt- man blir forelsket av mindre. De tre ordene jeg gjentok mest var "gorgeous, gorgeous, gorgeous!"

Jenny i Nordre har hatt ferie i deilige Gilleleje i Danmark.

Hei fra villmarken i härlige Härjedalen! Retro Nordres herlige kjærestepar Emma og Sondre har tilbragt ferien langt fra folk, i selskap med mygg, fisk og ville dyr..

Randi og Jon Ove har hatt en kontrastfylt feire. Først besøkte de Maldivenes hvite strender og deretter Sognefjellets hvite vidder.

Ferien avsluttet Jon Ove og Randi på perlen Stokkøya sammen med Jannike i Nordre og familien. Der har Sjøsenteret utvidet tilbudet med bade og velværebåten Vulkana. Båten ble faktisk kåret til skandinavias beste spa i 2014 og svært inneholdsrik med sengeplass til 12, badestamp, sauna, dampbadstu og zenlounge i tillegg til en intim restaurant.

Til slutt et reisetips fra Jannike hvis du er på sørkysten av Frankrike- besøk La Bastide Saint- Antoine. Et deilig hotell i fantastiske omgivelser og restaurant med to Michelinstjerner. Nytelse for både øye og gane!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.