Glade høstjenter!

22. oktober 2015 0 kommentarer

Høsten er herlig! Maria i caps fra Varsity, skjerf fra Holzweiler, veske fra Coach, jakke fra Dagmar, jeans Acne Studios, sko fra Acne Studios. Tonje i caps fra Varsity, deilig teddyjakke fra Arnie Says, genser fra Holzweiler, jeans fra Acne studiso og sko fra Common Projects. Klikk på linkene for å se nærmere på plaggene i nettbutikken. 

Vi elsker Varsityhats! Og vi heier på Oslobrødrene bak capsene, Sebastian og Alexander. Herlig med mennesker med brennede engasjement og stolthet for det de lager. Denne sesongen kommer capsene i tre varianter, med perfekt passform og i flotte materialer. Til både dame og herre i blå og brunmelert i den fineste italienske lammeull, og herlig grønn i skotsk oilskin.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.