Detaljorientert..

27. april 2016 0 kommentarer

"Vi driver med detaljhandel, så det sier jo seg selv at vi er ekstremt opptatt av detaljer."

                                                                                            Tekstilkonsulent Morten Bedin

De er like faglig dyktige som de ser bra ut på bildene. Retrogutta hjelper deg med sin ekspertise og gir gode råd tilpasset hver enkelt. Det er summen av alle detaljene som skaper helheten konkluderer Morten. Jeg lurer på om det er noen enkle detaljorienterete regler han kan fortelle nå når de festlige anledningene står i kø. Under bildene finner du noen av Mortens enkle råd. 

Benplagget skal ligge pent på skoen og sokkene skal matche benplagget. Nypussede sko må gjerne matche skinnbelte i samme farge.

Skjorteermet skal vises 2-2,5 cm under blazerermet. Ta deg tid til å lære en fin slipsknute. Retroguttas favoritt er Double four in hand. Korrekt slipslengde har du når tuppen på slipset stopper rett over beltespennen. Prikken over i´en er et elegant ur.

Morten: Ytterjakke og dress/ Oscar Jacobson, skjorte/ Stenströms, Slips/ Oscar Jacobson, sko/ R.M. Williams solbriller/ Kaibosh, veske/ Mismo. Olav: Ytterjakke/ Tombolini, Dress/ Oscar Jacobson, skjorte/ Stenströms, slips/ tørkle/ Altea, sko/ Loake, solbriller/ Kaibosh. Sondre: Yttertøy/ NN07,Dress/ Onesto, skjorte/ Onesto , slips/Amanda Christensen ,sko/ Loake. Lise: Kjole fra FWSS, sandal/ Alexander Wang.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.