Vi søker ny heltidsansatt i Trondheim!

14. juli 2016 0 kommentarer

Heltidsansatt i Trondheim - Olav Johan Haugen søker sin etterkommer!
 

Noen kommer og noen går. Når noen går, blir det plass til nye. Olav, en av våre trofaste medarbeidere, forlater Trøndelag og vi søker derfor en person som ønsker å vokse inn i hans etter hvert ganske store sko, og som kan gjøre savnet etter han minst mulig.

Du har et brennende ønske om å jobbe hos oss. Du har herjet et (eller flere) butikkgulv tidligere, er en mester i god stil og har en spesiell evne til å skape tillit hos mennesker. Du brenner for å hjelpe folk til å oppnå den gode følelsen og er selvsagt kjent for ditt sprudlende engasjement og herlige humør. Kanskje kan du forlenge listen med noen punkter også?

Hva vi kan tilby deg? Det vi mener er byens (eller landets?) mest engasjerte og dedikerte kolleger, og fantastiske kunder. Vi håper også du har ambisjoner på vegne av både deg selv og oss. Da skal du i tillegg få lære deg en utrolig spennende og facinerende bransje.

Vi liker personlig oppmøte. Spør etter Jørgen eller Morten på herreavdelingen i Carl Johans gate etter 25. juli eller send en mail til rosenlund@retro.no før 10. august. 

Lykke til!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.