Kulturnatt i Trondheim

15. september 2016 0 kommentarer

 

Vi på Retro i Trondheim har gleden av å invitere deg til Kulturnatt førstkommende fredag med nattåpne butikker til kl. 22.00, konsert med Alejandro Fuentes i Nordre gate og fotballfeber i Carl Johans gate.

Intimkonsert med Alejandro Fuentes

Retro i Nordregate får storfint besøk av Retrovenn Alejandro Fuentes som vil holde to intimkonserter - kl. 19.00 og 20.30, ha trekning av gavekort og stille med god stemning utover kvelden.

FOTBALLFEBER Hos Retro Carl Johan er det fotballfeber! Vi arrangerer shootout-konkurranse der alle som treffer blink vinner et gavekort. Kom og test ut fotballferdighetene! Tar du turen innom mellom kl. 18 og 22, og registrerer deg, er du med i trekningen av signert RBK-trøye og 2 VIP-billetter til RBK-Start på søndag. De 100 første registrerte etter kl. 18 får gratisbilletter til samme kamp.

Kulturnatt i Trondheim vil gi byens befolkning en helaften med smakebiter fra Trondheims mangfoldige kulturliv gjennom nye opplevelser på kjente og ukjente arenaer. Kom og opplev det beste av byen din!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.