Bli med oss på julebord

27. november 2016 0 kommentarer

Årets julebord for Retrofamilien i Trondheim gikk av stabelen i helgen,- Gjengen på Tiger, Filippa k, Carma og Retro. Og for en fantastisk kveld det ble- en kontrastenes kveld, som invitasjonen lovet... Vi fikk innvie den nye restauranten til Sabrura på Bakklandet, der Adrian Løvold og resten av Sabrurakokkene komponerete en imponerende 7 retters nytelse! Tusen takk til hele Sabrurateamet! Fantastiske Mari Haugen Smistad fikk frem julestemningen med nydelig sang og taler ble holdt som fikk frem både tårer og latter. Ferden gikk videre til Dora der et lager ble omgjort til vår private og rå nattklubb, og festen fortsatte inn i de små timer... Foto: Nina Five

Sceneskifte- Nattklubb neste.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.