RETRO X HOLZWEILER X STÅLE GERHARDSEN

17. november 2016 0 kommentarer

Vi er stolte av å presentere neste samarbeid i jubileumskolleksjonen vår, nemlig Retro x Holzweiler. Et fantastisk gøy samarbeid der vi hadde så mange bra ideer til produkter at vi ikke klarte å velge ett, så det ble fire... En collegegenser, silkeskjerf og mohairskjerf som lanseres fredag 18.11. kl. 15.00 og et ullskjerf som lanseres senere i november. Alle produktene er laget i begrenset opplag og selges selvfølgelig eksklusivt i våre butikker. Med oss i samarbeidet inviterte vi den spennede kunstneren, Ståle Gerhardsen. Han står bak motivet "Birthday suit".

FREDAG 18. NOVEMBER KAN DU MØTE KUNSTNEREN STÅLE GERHARDSEN OG KLESGRÛNDER SUSANNE HOLZWEILER I VÅRE BUTIKKER I TRONDHEIM. 

Retro Nordre kl. 15.00 - 16.00

Retro Carl Johan kl. 16.00 - 17.00

Da vil det også bli mulighet til å få signert genser eller silkeskjerf av kunstneren.

JUBILEUMSKOLLEKSJONEN KAN DU KJØPE VED Å KLIKKE HER

Han beskriver motivet slik: Et fargesterkt motiv som hyller kroppen og alle dens særegenheter. Vi er alle født nakne. Kledd i vår helt egen bursdagsdrakt. Det skulle bare mangle at Retro, som jo feirer 30 år, skulle ha en Birthday Suit i sortimentet. Så jeg fylte motivet med naive “fashion”-nudister som poserer med de kroppene de har. Organiske former og broderi-detaljer både sensurerer og uthever enkelte områder hos moteløvene. På avstand ser motivet stilig og fresht ut, men når du kommer nært på og ser detaljene så får du deg et lite smil på kjøpet. Mote møter kunst møter humor. Gratulerer med dagen!”

Ståle Gerhardsen er en kunstner fra Trondheim. Han liker like godt å male (både på vegger og lerret), jobbe tredimensjonalt, skrive eller designe, som å illustrere. Aller helst gjør han flere av disse tingene samtidig. Han driver også et forlag og ga høsten 2016 ut sin bok “Pappaperm”. Han har vunnet flere priser for sitt arbeid, hatt flere separatutstillinger på gallerier rundt om i Norge og deltatt på gruppeutstillinger i blant annet Tyskland. Hans verker finnes samlingene til alt i fra hans egen farmor, via kommuner og offentlige innstanser til De Kongelige Høyheter. Han er opptatt av å inkludere publikum i sitt arbeid, jobber svært konseptuelt og bruker mye humor i kunsten sin.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.